Ahmet Aras, FTSO'yu ziyaret etti

 CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı (FTSO) ziyaret etti.

Haber Merkezi

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve CHP heyetiyle birlikte yaptığı ziyarette, FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Ramazan Dim, Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Uysal, Halil İbrahim Öztürk, Süleyman Kaya, Veli Önver ve Emre Başaran ile bir araya geldi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmaları ve Oda üyelerinin sorunları hakkında Başkan Osman Çıralı'dan bilgi alan, Ahmet Aras,  FTSO'nun 7 bin üyeye ulaşmasının memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak, FTSO'nun faaliyetlerini yakından takip ettiğini söyledi. Muğla'nın geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu vurgulayan Ahmet Aras, yaptıkları ziyaretlerle sorunları tespit ettiklerini sektör toplantılarıyla da iş dünyasını dinlediklerini anlattı. Bodrum Belediye Başkanı olarak zor bir 5 yıl geçirdiklerini kaydeden Aras, ilçe belediyelerinin büyükşehir belediyesinden beklentilerini çok iyi bildiklerini dolasıyla 31 Mart seçimlerinde seçilmeleri durumunda buna uygun hizmet vereceklerini dile getirdi. Aras, "Güçlü bir Muğla için güçlü bir Muğla lobisi oluşturmalıyız. Çünkü gücümüz nispetinde temsil edilmiyoruz. Bunun için iş dünyamızın, meslek kuruluşlarımızın temsilcileri ile birlikte oluşturacağımız güçlü Muğla lobisi ile hakkımız olanı alacağımıza inanıyorum." dedi. Aras, ayrıca gelirleri arttıracak şekilde büyükşehir belediyesinin iştiraklerini de arttıracaklarını söyledi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı da, CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, 31 Mart yerel seçimlerinde başarılar diledi. Fethiye'nin kronikleşmiş sorunları olduğuna dikkat çeken Osman Çıralı, "Fethiye, Muğla'nın parlayan yıldızı. Onun için sorunlarımızın çözümünde Fethiye'ye biraz daha fazla ilgili gösterilmesini istiyoruz. Özellikle yaz aylarında yaşanan su kesintileri, trafik ve koylarımızda giderek artan yapılaşma baskısı gibi çok ciddi bir sorunlarımız var." diye konuştu.

Başkan Çıralı, Fethiye'nin çözüm bekleyen sorunlarına ve çözüm önerilerine ilişkin hazırlanan dosyayı Ahmet Aras'a sundu.

DİĞER HABERLER