Bodrumspor maçının cezası açıklandı

Sakaryaspor, Bodrumspor deplasmanının ardından 'çirkin ve kötü tezahürattan' PFDK'ya sevk edilmişti. TFF, PFDK kararlarını açıkladı. Buna göre, Sakaryaspor'a taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratı aynı sezon içerisinde 5 deplasman maçında gerçekleştirmesinden dolayı 65 bin lira para cezası verildi.

Ayrıca, kötü tezahüratta bulunan misafir tribün A ve B bloklarda yer alan seyircilerin elektronik biletlerinin bloke edilerek bir sonraki deplasman maçına girişlerinin engellenmesine karar verildi.

TFF tarafından, "Sakaryaspor A.Ş.'nin, 10.02. 2024 tarihinde oynanan Bodrum FK-Sakaryaspor A.Ş. Trendyol 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 65.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan misafir tribün A ve B bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine" yönelik karar çıktı.

Haber Merkezi

 

DİĞER HABERLER