Bodrumspor sahasında Boluspor'la berabere kaldı

Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Bodrum FK ile Boluspor karşı karşıya geldi. Play-off hattındaki iki takımın mücadelesi 1-1 beraberlike sonuçlandı. Yeşil-beyazlıların golünü 22. dakikada Gökdeniz Bayrakdar atarken, Bolu temsilcisinin golü 19. dakikada Daniel Avramovsski'den geldi. Bu sonuçla puanları paylaşan takımlardan Bodrum FK puanını 44 yaparken, Boluspor da 43 puana yükseldi.

MAÇTAN DAKİKALAR

19. dakikada savunmanın hatasında araya giren Avramovski, penaltı noktası üzerinden yaptığı vuruşla topu ağlara yolladı. 0-1

22. dakikada Kenan'ın ceza sahası içinden vuruşunda top direkten döndü. Pozisyonun devamında topu takip eden Gökdeniz, yakın mesafeden yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi. 1-1

24. dakikada Musah Mohammed'in ceza sahası içinden sert vuruşunda top az farkla üstten dışarı çıktı.

55. dakikada Samet'in ceza sahası içinden kafa vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.

İSMET TAŞDEMİR: "HER HAFTA ÜSTÜNE KOYARAK DEVAM EDECEĞİZ"

4 haftadır galip gelemediklerini söyleyen ve en kısa sürede 3 puan alacaklarını belirten Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Önemli bir karşılaşmaydı, konum itibarıyla iki takım için de önem arz ediyordu. Oyun da fena olmadı aslında ama seyircinin olmayışı maçı biraz yavan bir hale getirdi. Seyircisiz tüm maçlar genelde böyledir. Biz maçın başından sonuna kadar üçüncü bölgedeki son paslar ve son vuruşların haricinde bence çok doğru şeyler yaptık. Oyunun genelinde üstündük. Belki de sezon itibariyle topun en çok bizde kaldığı maç olabilir. Son paslardaki beceriksizliğimiz maalesef bugün kazanmamızı engelledi. Güçlü ve iyi bir rakibe karşı oynadık. Oyuncularım kazanmayı çok istedi ama kazanamadılar. 7 maç kaldı, 1 puan aldık yolumuza devam ediyoruz. Her hafta üstüne katarak inşallah devam ederiz. 4 haftadır galip gelememe süremiz oldu. Geçen sene bir dönem bunu yaşamıştık. En kısa sürede 3 puanı alıp tekrardan galibiyetler serisine başlayabiliriz" dedi.

YALÇIN KOŞUKAVAK: "OYNAMAYI SEVEN BİR TAKIMIZ"

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ise, "Son haftalarda play-off hattındaki takımların kazanması, yukarıda play-off'un içinde olan takımların maç kazanamaması aşağıdan gelen takımları biraz iştahlandırıp bugünki oyunu zorlaştıran etkenlerden bir tanesiydi. 1 puan aldık baktığınız zaman ve lig sonunda ikili averajlarda Bodrum FK ve Bandırmaspor'dan öndeyiz. Bu bizim için günün karı olarak görünüyor. Biz oynamayı seven bir takımız ama maalesef zemin problemi nedeniyle iki takım açısından da topun hızlandığı topa sahip olma oyunları yoktu. Ona rağmen kazanabilirdik savunma oyuncumuzun yaptığı hatadan gol yedik ve eşitlik sağlandı. Bodrum FK'yı tebrik ederim, 2 senedir yarışıyorlar" diye konuştu.

DİĞER HABERLER