Emek Partisi seçime Döndü Taka Çınar'la katılıyor

Emek Partisi Muğla'da Büyükşehir Belediyle Başkan adayı Döndü Taka Çınar'la seçime katılıyor. Gazetemizi ziyaretleri sırasında seçim çalışmalarına değinen Döndü Taka Çınar, bu çalışmalara örgüt olarak büyük önem verdiklerini,  yerel seçimlerde Kavaklıdere hariç 12 ilçede meclis üyelikleri için adaylarının yarışta olduğunu, bu ilçelerde meclislere üye yada üyeler sokmak için mücadele edeceklerini dile getirdi.

Büyük Şehir Belediye Başkanlığı için farklı bir yaklaşım sergileyeceklerini belirten Döndü Taka Çınar, "Emek bizim kent bizim" diyerek işçilerle, emekçilerin temsilcileriyle, emeğin adaylarıyla seçime girdiklerini söyledi ve konuşmasında şunlara yer verdi; "Emek partisi olarak, tüm emekçileri, kentlerini kendi iradeleriyle yönetmek ve emekten yana yerel yönetimleri kurmak için birleşmeye çağırıyoruz. Türkiye halkını, sömürü rüşvet, yolsuzluk, rant, talan, insan yerine konmama ve 'ayak takımı' olarak aşağılanmaya son vererek, kendi kaderini belirlemeye çağırıyoruz"

Demokratik ve halkçı yerel yönetimlerin kendileri için çok önemli olduğunu ve bu bağlamda hedeflerini açıklayan Çınar, "demokratik ve halkçı bir yerel yönetim için yola çıkıyoruz. Ücretsiz, nitelikli ve güvenli barınma, ücretsiz ve nitelikli ulaşım, yoksul aile ve bireyler için kapsamlı sosyal destek program uygulamaları üreteceğiz. Emekçiler kent yaşamının ve kültürünün büyük ölçüde dışında kalmaktadır. Kent emekçilerinin her türlü sosyal, kültürel alanlara erişimini kolaylaştırıcı tedbirleri alacağız" dedi.   Haber Merkezi

DİĞER HABERLER