Gonca Köksal'dan açıklama: "Geçmişim temiz, geleceğim aydınlık karşınızdayım"

 

Gonca Köksal'dan açıklama: "Geçmişim temiz, geleceğim aydınlık karşınızdayım"

CHP Menteşe İlçe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal'a ait olduğu iddia edilen videolu ses kaydına yönelik kriminal sonuçlarında belirtilen, '1. derece benzerlik görüldüğü' haberlerine yönelik Köksal açıklama yaptı.

Raporla ilgili Köksal, "Yıllardır ülkemizde yapılan kirli oyunlar devreye sokularak ve üniversiteli bir genç kullanılarak hakkımda suç duyurusunda bulunulmuştur. Normal şartlarda aylar hatta yıllar sürecek inceleme raporu saatler içerisinde düzenlenerek, bilimsellikten uzak şekilde benzerlik taşıdığı iddiasına ulaşılmıştır.

Raporun inceleme kısmında "Muhtemel Tanıma (1. Derece) kararı, asıl kayıt/kayıtlar ve karşılaştırmaya esas kayıt/kayıtlar içerisinde yer alan esas örneklerinin "kesin olarak" aynı kişiye ait olduğu anlamını taşımaz." tespiti vardır. 

Yerel seçime 2 gün kala, Emniyet Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü'nden saatler içerisinde rapor alınması ve apar topar dosyaya getirtilmesi, sürecin hukuki değil siyasi olarak yürütüldüğünün göstergesidir. Benim alnım ak, içim rahat, vicdanım hür, geçmişim temiz, geleceğim aydınlık karşınızdayım. Cezai ve hukuki süreçlerin takipçisi olacağız. Tüm bu ahlaksızlıklar, suçlamalara rağmen seçimlerde Menteşe'yi de Muğla'yı da kazanacağız" dedi.

Haber Merkezi

DİĞER HABERLER