Karan bebek için çağrı

Milaslı SMA Tip-1 hastası Karan Bebek için düzenlenen kampanyada toplanan para, tedavi için gereken paranın yüzde 90'ına ulaşarak 1 milyon 503 bin Euro oldu. Karan Bebek Gönüllüleri ise artık yüzde 10'luk (163 bin Euro) kısmın kaldığını belirterek; "Son dönemeçteyiz artık. Gelin hep birlikte Karan'ımıza destek olalım" dediler.

Haber Merkezi

SMA Tip-1 hastası Karan Bebek için düzenlenen kampanyada mutlu sona çok az kaldı. Tedavi için gerekli olan paranın (1 milyon 670 bin Euro), yüzde 90 (1 Milyon 503 bin Euro)'ı toplandı.

Karan Bebek'in annesi Şefika Tuncer, artık tedavi için gereken paranın çok az bir kısmının eksik kaldığına dikkat çekerek; "İlk günden bugüne kadar destek olan herkese ayrı ayrı çok çok teşekkür ediyoruz. Son dönemece geldik artık. Karan'ın sağlığına kavuşması için tüm Milas sakinlerinden son bir destek daha bekliyoruz" dedi.

Karan Bebek Gönüllüleri ise artık tedavi masrafı için gereken paranın tamamlanmasına çok az kaldığını ifade ederek "Hep birlikte başarabiliriz. Yüzde 90'ı tamamlandı. Yüzden 10 ne ki? Gelin hep birlikte vereceğimiz son desteklerle 'Karan'a Umut Ol'alım" diye konuştular.

DİĞER HABERLER