Muğla'da müteahhitler dernek kurdu

Muğla'da müteahhitler dernek kurdu

Muğla'da inşaat sektörünün gelişmesine yönelik "Muğla 48 Müteahhitler Derneği" kuruldu.  Dernek Başkanı Efkan Zeytinoğlu, " Müteahhitlerimizin ortak sorunlarına çözümler bulmak ve Muğla'da inşaat sektörünün gelişimine katkı sağlamak için böyle bir dernek kurduk. Bu nedenle Muğla il genelindeki tüm müteahhitlerimizi derneğimize üye olmaya davet ediyorum" dedi.

Haber Merkezi

Muğla'da inşaat sektörünün içerisinde bulunduğu sorunların çözümü için bir grup müteahhit, dernek kurdu. Yeni kurulan Muğla 48 Müteahhitler Derneğinin başkanlığına ise Müteahhit Efkan Zeytinoğlu getirildi.

Müteahhitlerin sorunlarına çözüm üretmek, üyelerin haklarını korumak, sorunları yerel ve ulusal tüm kurumlara iletmek için böyle bir dernek kurduk diyen Muğla 48 Müteahhitler Derneği Başkanı Efkan Zeytinoğlu, " Bu derneğimiz sayesinde Yapı müteahhitliğinin gelişmesi için hem yurt içi ve hem de yurt dışındaki tüm paydaşlarımızla iş birliği yapmak istiyoruz. Muğla'da faaliyet gösteren yükleniciler, taşeronlar, makine ve malzeme tedarikçileri, tasarımcı ve danışmanlar, zemin araştırmaları gerçekleştiren şirketler, beton laboratuvarları ve yapı denetim firmaları ile ortak çalışmalar yürüteceğiz. Müteahhitlerimizin tüm sorunlarını, yapacağımız açıklamalarla dile getireceğiz. Bu açıklamalar sayesinde belki de zaman zaman seçilmiş ve atanmış kişilerle karşı karşıya geleceğimizi de biliyoruz. Ama bizler burada, deyim yerindeyse 'bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek istiyoruz.' yanlışa yanlış, doğruya doğru demek için bu demek kuruldu. Bu doğrultu da tüm müteahhitlerimizi derneğimize üye olmaya davet ediyorum" dedi.

Muğla 48 Müteahhitler Derneği Başkanı Efkan Zeytinoğlu'nun yönetiminde Selim Yanaral, Özgür Demiralay, İbrahim Yüksel, Mehmet Nesim Polat, Sedat Yakar, Davut Arslan, Sedat Aydın, Yusuf Siner, Halil Talha Ülkü, Fatih Çerçi, Süleyman Yüksel, İsa Kılıçarslan, Cengiz Geldegül, Kamil Makar'ın görev yapacağı öğrenildi.

DİĞER HABERLER