Muğla Deva Partisi'nden açıklama: "İstifa etmediler, görevden alındılar"

Deva Partisi Muğla İl Başkanlığı tarafından son günlerde medyada yer alan istifa haberlerine yönelik açıklama yapıldı. Yeni il Başkanı Emrah Çay yaptığı açıklamada, önceki il yönetimi ve İl Başkanı M.Tolga Keskin'in istifa etmediklerini, genel merkez tarafından görevden alındıklarını belirtti.

Haber Merkezi

Açıklamanın tamamında şu ifadeler kullanıldı: "Muğla kamuoyunu birkaç gündür meşgul eden Muğla'da Deprem başlıklı haberler ve Eski İl Başkanı ve yönetiminin yapmış olduğu açıklamalara yönelik saygı değer medyamızı ve kamuoyunu bilgilendirmemiz gerekli olmuştur. Eklerde de sunulduğu gibi söz konusu istifa sürecinden önce Genel Merkezin vermiş olduğu karar doğrultusunda eski il başkanı görevden alınmış ve yerine yeni il başkanı ataması yapılmıştır. Eski Muğla İl Başkanı M.Tolga Keskin ve Yönetim kurulu duygusal tepki vererek açıklama yaparak istifa ettiklerini açıklamış ve bazı yönetim kurulu üyeleri sosyal medyalarından farklı açıklamalar paylaşılmıştır."

Yeni il Başkanı Emrah Çay yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Yaşanan süreçte Muğla coğrafyasında Deva Partisinin çalışmalarında yetersiz görülen ve kongresini uzun süredir yapamayan eski il başkanı M.Tolga Keskin Genel Merkez tarafından görevden alınması parti içi görevlendirilmeler dahilindedir. Anladığımız kadarı ile genel merkezin bu kararına duygusal tepki veren İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri DEVA Partisi kararını farkı şekilde yansıtarak basına açıklama yapmışlardır. Kendilerine saygı duyuyoruz . Geçmiş dönemde yaptıkları tüm çalışmalara teşekkür ediyorum. Konumlar , görevler değişebilir kurumsallıklar da bu her zaman daha iyi olan bayrağı devir almaktadır. Bu anlamda DEVA Muğla'da Deprem gibi başlıkları yazan medya mensupları arkadaşlarımıza ve kamuoyunda bu  haberi okuyan vatandaşlarımıza bilgi olarak DEVA Partisi Muğla'da çok güçlü bir şekilde yoluna devam etmektedir ile başkanları arkadaşlarımız tüm gayretleri ile sahada çalışmalarda bulunmaktadırlar. Yeni yönetim olarak kurulamayan tüm eksik ilçelerinde en kısa sürede kurularak DEVA kadrolarını tüm Muğlalılarımızla buluşup Duyulmayanı duyan, Görülmeyeni gören partimizin eylem planlarını ve çalışmalarını anlatmaya daha güçlü devam edeceğiz."

 

DİĞER HABERLER