Otluk alanda çıkan yangın, Köse ailesinin otomobiline sıçradı

 

 

Otluk alanda çıkan yangın, Köse ailesinin otomobiline sıçradı

Muğla'nın Milas ilçesinde otluk alanda çıkan ve otomobile sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında zarar gören otomobilin Türkiye'de gündem olan Halil ve Turcen Sakallıoğlu çiftinin kızı ve damadının olduğu öğrenildi.

İHA

Milas'ın Bodrum sınırındaki Meşelik Mahallesi'nde atılan sigara izmaritinden yangın başladı. Rüzgarla büyüyen yangın, bölgedeki bir evin bahçesine ve yolda park halindeki otomobile sıçradı. İhbar üzerine Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekibi, yangın yerine sevk edildi. Ekipler, müdahale ederek yangını kontrol altına aldı, soğutma çalışması yaptı. Yangının sıçradığı otomobilin ön kısmında büyük çapta hasar meydana geldi. Jandarma ekipleri, yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme yaptı.

YANAN OTOMOBİL SAKALLIOĞLU ÇİFTİNİN DAMATLARININ ÇIKTI

Öte yandan yangının sıçradığı otomobilin geçen Ocak ayında öldürülen ve ülkede gündem olan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun Meşelik'te yaşayan ablası Fatma Köse ve eniştesi Durmuş Köse'ye ait otomobil olduğu öğrenildi. Kızlarının ölümünden sonra cezaevine giren ve birkaç ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan Mehmet Halil ve Turcen Sakallıoğlu çiftinin de Meşelik'te olduğu ve yangın söndürme çalışmalarına katıldığı öğrenildi.

CANLI YAYINDAKİ TUVALET CANLANDIRMASI GÜNDEM OLMUŞTU

Cezaevinden adli kontrolle salıverilen Sakallıoğlu çifti ulusal bir televizyon kanalında yayınlanan programa katılmıştı. Gamze Sakallıoğlu'nun öldüğü geceyi anlatan anne Turcen Sakallıoğlu, o gece tuvalete kalkmasını tüm detaylarıyla canlandırmış ve tuvalet canlandırması gündem olmuştu.

DİĞER HABERLER