YDA Havalimanına 2 ödül birden verildi

Saygın Medya-Saygın Kurt ve Kıbrıs İş Adamları Derneği (İŞAD) işbirliğiyle Les Ambassadeurs Hotel ana sponsorluğunda bu yıl 2'ncisi düzenlenen KKTC Altın Caretta ödülleri sahiplerini buldu. 

Haber Merkezi

KKTC Girne Les Ambassadeurs Hotelde gerçekleşen gecede Türkiye ve KKTC kategorilerinde değerlendirme yapılırken Havacılık, Turizm, İş, Sanat, Magazin, Sivil Toplum Kuruluşu, Sağlık ve Spor dallarında toplam 49 ödül sahipleriyle buluşurken YDA Dalaman Havalimanı 2 dalda ödül almanın gururunu yaşadı.

YDA Havalimanı işletmesi "Türkiye'nin En iyi Turistik Havalimanı" dalında ödül alırken, YDA Havalimanı Genel Müdürü Cengiz Tuğrul Ayaz sektöre farklı bakış açıları ve katkılarından dolayı "Yılın İş İnsanı"  ödülünü aldı.

Les Ambassadeurs Hotel'in Türkiye'den ve Kuzey Kıbrıs'tan pek çok ünlü ismin buluşmasına ev sahipliği yaptığı ödül töreni yoğun ilgi gördü.

Türkiye'nin En iyi Turistik Havalimanı ve Yılın İş İnsanı ödülünü KKTC Başbakanı Dr. Faiz Sucuoğlu'dan alan YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz T. Ayaz yaptığı konuşmada şunları ifade etti: "Böyle bir gecede 2 kıymetli ödül birden almanın onurunu, mutluluğunu yaşıyorum diyerek verdiğimiz emeklerin yeşerdiğini görmek adına bizleri ödülle buluşturan değerlendirme kuruluna ve siz kıymetli katılımcılara teşekkür ederim"

Genel Müdür Ayaz,  yaptığı konuşmada, İki ülke arasındaki kardeşlik ve kültür bağlarının turizm sektörüne yönelik ilişkilerimize daha çok yansıtılması gerektiğini inandığına işaret ederek, "Bacasız sanayi olan Turizmin Türkiye'nin ve  KKTC'nin sosyal ve ekonomik kalkınmasına şüphesiz büyük destek olacaktır diyerek iki ülke arasındaki fayda sağlayacak tüm ilişkilere dinamizm kazandırılması gerekli" diye kaydetti.

Dalaman destinasyonunun her geçen gün ilgi görerek tercih edilen bir turizm coğrafyası haline geldiğini ve gerek yurt içi gerekse yurt dışı çalışmalar ile sektöre yeni bakış açıları kazandırdıklarını dile getiren Ayaz, "Ortaya koyduğumuz emeklerin verimli ve etkili olabilmesi için Türkiye'de olduğu gibi KKTC'de de tüm sektörler ile işbirliği içerisinde olmak çok önemli" diye ifade etti.

 

DİĞER HABERLER