Ak Parti Bodrum'da mahalle başkanlarıyla istişare toplantısı
AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Seha Ergene'nin ev sahipliğinde düzenlenen Mahalle Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, 49 mahalle başkanının katılımıyla gerçekleştirildi.
Gülsiye Güliz Şenol
Ambrosia Otel'de düzenlenen toplantı öncesinde mahalle başkanları, yönetim kurulu ve yürütme kurulu üyeleriyle birlikte akşam yemeğinde bir araya geldi. Ardından başlayan toplantıda mahallelerde yürütülen çalışmalar, vatandaşlardan gelen talepler ve yerel sorunlar ele alındı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Seha Ergene, mahalle başkanlarının sahadaki en önemli temsilciler olduğunu belirterek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ergene, mahalle başkanlarının vatandaşın sesi olduğunu vurgulayarak, tüm taleplerin titizlikle takip edileceğini ifade etti.
Bodrum'un daha yaşanabilir bir kent olması gerektiğini söyleyen Ergene, altyapı ve hizmet sorunlarına dikkat çekerek, ilçenin daha planlı ve kaliteli bir yaşam standardına kavuşması için çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.
Toplantı boyunca mahalle başkanlarının görüş ve talepleri dinlenirken, önümüzdeki dönem saha çalışmaları ve teşkilat programları değerlendirildi.