Başkanlar Kurulu Toplantısı 24 Ağustos'ta yapılacak

25'inci Başkanlar Kurulu Toplantısı, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Binasında 24 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Toplantıda yeni sezonla ilgili bilgilendirmeler yapılıp, programlar tartışılarak karara bağlanacak,  Futbol İl Temsilcisi seçimi ve Tertip Kurullarının seçimi yapılacak.

Haber Merkezi

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Federasyonumuzun Yönetim Kurulu 04.08.2022 tarihinde yaptığı toplantıda; Federasyonumuz 25.Başkanlar Kurulu toplantısının 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 15.00'da Federasyonumuz merkezinde yapılmasını kararlaştırmıştır.

Toplantıya İlimizdeki Spor Kulüplerinin Başkan ve Yöneticileri ile birlikte, Federasyonumuz Yönetim, Denetim, Disiplin ve Onur Kurulu  üyeleri ile Federasyonumuz İlçe Temsilcileri de katılacaklardır.

Ayrıca, toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı, İl Hakem ve İl Disiplin Kurulu Başkanları  ile taban birliklerinin başkanları da davet edilmiştir.

Toplantıda belirlenen gündem içeriğinde sporun çeşitli sorunları tartışılarak; kulüp yetkilerimiz ve katılımcılarla fikir alışverişinde bulunulacak, ayrıca Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları kanunu ile Spor Kulüpleri ve Spor Anonim şirketleri Tescil Yönetmeliği ile diğer yönetmelik ve geçtiğimiz sezonun değerlendirmesi yapılarak yeni sezonla ilgili bilgilendirmeler yapılıp, programlar tartışılarak karara bağlanacak,  Futbol İl Temsilcisi seçimi ve Tertip Kurullarının seçimi yapılacaktır."

 

DİĞER HABERLER