Bodrum'a yeni itfaiye binası yapılıyor

 

Bodrum'a yeni itfaiye binası yapılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi vatandaşların güvenliği ve olaylara daha hızlı müdahale edebilmek için Bodrum'da yeni itfaiye binasının yapımına başladı.

Haber Merkezi

Muğla Büyükşehir Belediyesi itfai olaylara daha hızlı müdahale ederek vatandaşların güvenliğini sağlamak, modern ve gelişmiş araç envanteri ile etkin müdahalelerde bulunmak ve donanımlı personel ile güven vermek için itfaiye ekiplerini geliştirmeye devam ediyor.

Bodrum'dan Seydikemer'e kadar 1661 kilometre kare gibi çok geniş bir coğrafyaya sahip olan Muğla'da, Büyükşehir Belediyesi tüm coğrafyada itfai olaylara müdahaleyi kolaylaştırma için grup amirlikleri ve istasyonlar kuruyor. 13 İlçede 41 farklı itfaiye istasyonda hizmet veren ekipler gelişimine devam ediyor.

İtfaiye Teşkilatı, Yeni Hizmet Binaları ile Güçleniyor

Bu kapsamda son olarak 46 Milyon 617 Bin TL yatırımla itfaiye hizmet binası yapımına başlanıyor. Böylelikle vatandaşlarımıza ve çalışanlarımızın Acil durumlarda bölgeye hizmet etmek için İtfaiye ye özel tasarlanmış, 4566 metrekare alana yapılacak 80 kişilik, kapalı spor salonlu, derslikli, konferans salonu vb. gibi ihtiyaçlarını karşılayan modern ilk tip projesini gerçekleştirecek. İtfaiye binasının yapımı 25 Nisan 2024 tarihinde başlarken 210 gün içinde tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor.

 

DİĞER HABERLER