Bodrum’da sağlık için kulaç attılar
Memorial Sağlık Grubu ve Türkiye Yüzme Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen “Sağlığa Kulaç At” etkinliği, ikinci kez Bodrum’da gerçekleştirildi. Kumbahçe Paşatarlası Plajı’ndan başlayan organizasyonda çocuklardan yetişkinlere, sporculardan hekimlere çok sayıda kişi sağlık için denize girdi.
İHA
Etkinliğe Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kanat Özsert, Türkiye Yüzme Federasyonu Genel Sekreteri Seçkin Renklibay ile Memorial çalışanları ve Bodrum halkı katıldı.
Açık denizde gerçekleştirilen etkinlikte lisanslı yüzücüler ve açık deniz yüzücüleri aynı parkurda kulaç attı. Organizasyonla düzenli fiziksel aktivitenin günlük yaşamın parçası haline getirilmesi ve yüzme sporunun yaygınlaştırılması hedeflendi.
Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı, etkinliğin Bodrum için önemli olduğunu belirterek, spor ve sağlıklı yaşamı teşvik eden organizasyonları desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Memorial Bodrum Hastanesi Direktörü Hasan Peksel ise sağlıklı yaşam bilincini artırmayı ve her yaştan insanı hareketli yaşama teşvik etmeyi amaçladıklarını ifade etti. Türkiye Yüzme Federasyonu Genel Sekreteri Seçkin Renklibay da yüzmenin bir yaşam biçimine dönüştürülmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Etkinlik, katılımcıların denizde sağlık için attığı kulaçlarla sona erdi.