Çağlar Koç cinayeti soruşturmasında tutuklu sayısı dörde çıktı

Marmaris'te geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve Çağlar Koç'un hayatını kaybettiği cinayetle ilgili yürütülen soruşturmada tutuklu sayısı dörde çıktı.

Mustafa Altar Zeyhan

Olayın ardından gözaltına alınan şüpheli E.S. ile müşteki-şüpheli O.Ç., 21 Haziran 2025 tarihinde mahkemece tutuklanmıştı. Soruşturmanın devamında, maktul Çağlar Koç'a olay anında fiziki müdahalede bulunan ve kimlikleri önceden tespit edilemeyen iki erkek şahsın kimlikleri belirlendi.

Ş.A. ve Z.A. isimli şüpheliler, Marmaris Asayiş Büro Amirliği'ne kendi rızalarıyla teslim oldu. Verilen ifadelerde, maktul Koç'a korku ve panik nedeniyle vurduklarını ileri sürdüler.

Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla haklarında hazırlanan tahkikat evrakları Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilen Ş.A. ve Z.A., çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

DİĞER HABERLER