Gonca Köksal: "Biz bu seçimi çoktan kazandık"

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal, seçim çalışmaları kapsamında Karamehmet ve Muslihittin Mahallesindeki vatandaşlarla buluştu. Köksal, "Seçime kalmış 4 gün, neler oluyor biliyor musunuz? Senaryolar yazılıyor, sahte ses kayıtları çekiliyor. Bizim yolumuz aydınlık yol. Karanlık kafalar, bu aydınlıktan korktular. Biz bu seçimi çoktan kazandık" dedi.

"HİÇBİR ŞEKİLDE İTİBAR ETMEYELİM"

Köksal, "Seçime kalmış 4 gün, neler oluyor biliyor musunuz? Senaryolar yazılıyor, sahte ses kayıtları çekiliyor. İngiltere'de bilinmeyen numaralar satın alınıyor. Gizli gizli cep telefonundan whatsapp gruplarına gönderiliyor. Maalesef bu ramazan gününde iftira, çamur atmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Bizim üstümüze oynuyorlar utanmadan. Acaba kimlerin karanlık oyununa parmak, çomak soktuk. Kimlerin karanlık oyunlarını bozduk da bu korku neden? Kim bunlar, varsa bir iddiası olan varsa der ki; 'İddiam bu, elimde de belgelerim var. Hadi bakalım' hiç kimse ortada yok atıyorlar da sallıyorlar. Lütfen bunlara hiçbir şekilde itibar etmeyelim, biz etmiyoruz. Buradaki birlikteliğimizi, gücümüzü hiç kimse elimizden alamaz. Biz çünkü Menteşe'ye sahip çıkacağız dedik. Biz kalkınma dedik, üreteceğiz dedik. Bizim yolumuz çalışma yolu, aydınlık yol dedik. Karanlık kafalar, bu aydınlıktan korktular. Biz bu seçimi çoktan kazandık" dedi.

NAİL KIZIL: "AYAK OYUNLARI İLE ÜRKÜTMEYE ÇALIŞIYORLAR"

CHP Menteşe İlçe Başkanı Nail Kızıl ise, "Bizi bazı ayak oyunları ile ürkütmeye, korkutmaya çalışıyorlar. Neden? Çünkü biz bu seçimleri kazandık. 31 Mart akşamında Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras ve Menteşe Belediye Başkanımız Gonca Köksal'dır. Ellerinden ne geliyorsa yapsınlar bunu değiştiremeyecekler. Korkuyorlar, korkacaklar, korksunlar, geliyoruz, geldik, hep beraber buradayız" diye konuştu.

Haber Merkezi

 

 

DİĞER HABERLER