Köksal: "Yöresel ürünlerin satıldığı bir kent park açacağız"

Köksal: "Yöresel ürünlerin satıldığı bir kent park açacağız"

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal seçim çalışmaları kapsamında Orhaniye Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Köksal, "Kendi enerjisini üreten, yerel ürünlerin satışının yapıldığı, her yaştan vatandaşımızın keyifle vakit geçireceği, çocuklarımız için eğitim atölyeleri bulunan bir kent parkı hayata geçireceğiz" dedi.

Haber Merkezi

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Orhaniye Mahallesi'ndeki ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Köksal, vatandaşların desteği ile göreve başladıklarında kent merkezi ve kırsal ayrımı olmadan, öncelikleri vatandaşlarla birlikte tespit ederek hizmete başlayacaklarını söyledi.

Kent merkezine çok amaçlı bir kent park yapacaklarını kaydeden Köksal, "Kent merkezine büyük bir kent park yapacağız. Bu parkın içinde sadece çocuklar için oyun alanları olmayacak. Her yaştan vatandaşımıza hitap eden, onların keyifle vakit geçireceği, piknik yapabileceği bir sosyal alanı hayata geçireceğiz. Kent parkımızda, yerel üreticimizin ürünlerinin satıldığı bölümler olacak. Şehrimize gelen ziyaretçiler burada yöresel ürünlerimizi satın alabilecek. Parkımızın ayrıca kendi enerjisini kendi üreten, çöpünü kendisi dönüştüren, sıfır atık üzerine kurulu bir sistematiği olacak. Parkımızda çocuklarımız için sadece oyun alanları olmayacak. Onların kişisel gelişimleri ve farkındalıklarının artmasını sağlayacak etkinlik atölyeleri, kültür-sanat ofisleri kuracağız" diye konuştu.

Köksal konuşmasının ardından vatandaşların taleplerini dinleyerek notlar aldı ve çözüm önerilerini paylaştı. Köksal'ın halk buluşmasına, İlçe Başkanı Nail Kızıl, önceki dönem Milletvekili Süleyman Girigin, meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

 

 

DİĞER HABERLER