Muğlaspor'dan açıklama: "Stadyumunla ilgili projeler tamamlandı, bakanlık ve Menteşe Belediyesi'ne teslim edildi"


Depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkılan Muğla Atatürk Stadyumu yerine yeni yapılması planlanan stadyumla ilgili Ak Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete ile Menteşe Belediyesi arasında polemik yaşanmıştı.

Mete, yeniden yapılması planlanan Atatürk Stadı'na yönelik yaptığı açıklamada, Menteşe Belediyesi'ni hedef alarak, "Belediye 3 haftadır ekstra belge isteyerek onay sürecini erteliyor" demiş, Menteşe Belediyesi'nden ise, "Menteşe Belediye'sine stadyumla ilgili yapılan resmi bir ruhsat başvurusu bulunmamaktadır" açıklaması yapılmıştı.

Sürece yönelik Muğlaspor tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada, "Başkanımız Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyelerimiz, il dışında bulunan AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete ile telefon görüşmesi yapmak suretiyle, Menteşe Belediye Başkanı Gonca Koksal ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş'ı ise makamlarında ziyaret ederek görüşme gerçekleştirdi.

Stadyum çalışmaları hakkında istişarelerde bulunan yönetimimiz, Muğla'ya modern bir stadyum kazandırılması için özveriyle çalışan Valimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve kamu kurumlarımıza teşekkürlerini iletti.

Muğla Atatürk Stadyumu'nun yenilenmesine ilişkin tüm projeler tamamlanmış olup bakanlık ve Menteşe Belediyesi'ne teslim edilmiştir. Stadyum parseline ilişkin imar uygulama işlemleri(yol terk işlemi) Kadastro Müdürlüğünce sürdürülmektedir. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Menteşe Belediyesi'nde ruhsat ve tüm idari sürecin takibi büyük bir titizlik ve özveriyle sürdürülmektedir. Bu süreçte stadyum yapımı için tüm kurumlarımız ve belediyemiz, mevzuatlar çerçevesinde üzerine düşen tüm katkıyı sağlamaktadır" ifadelerine yer verildi.

Haber Merkezi

DİĞER HABERLER