MUĞLASPOR ŞAMPİYON OLDU

2021 yılında 3. Lig 4. Grubu son sırada tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig'e düşen Muğlaspor, 3 yılın ardından yeniden 3'üncü Lig'e yükseldi. Grupta en yakın takipçisi Manavgat Belediyespor'un 4 puan önünde ilk sırada olan yeşil beyazlılar, Muğla Atatürk Stadı'nda Denizli Sarayköyspor maçından 3 puan alarak şampiyonluğunu bitime 1 hafta kala ilan etti. Binlerce Muğlalı, Muğlaspor'u bu tarihi gününde yalnız bırakmadı.

Altar Zeyhan

Maça iyi başlayan taraf Muğlaspor oldu. Karşılaşmanın ilk dakikalarında bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Muğlaspor, maçın 20'nci dakikasında ilk golü buldu. Yeşil beyazlılar, Onur'un kafa golü ile 1-0 öne geçti. Yeşil beyazlılar ilk yarının son dakikalarında da net pozisyonlardan yararlanamadı ve ilk yarı 1-0'lık Muğlaspor üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda da Muğlaspor üstün bir futbol oynadı. Başka gol olmayan maç, 1-0 Muğlaspor'un üstünlüğü ile sona erdi. Maçın son düdüğüyle birlikte Muğlaspor Kulübü Başkanı Menaf Kıyanç başta olmak üzere tüm yöneticiler, futbolcu ve teknik ekip ile sahada kucaklaştı.

MUĞLASPOR 25 MAÇTA 20 GALİBİYET ALDI

Muğlaspor Bölgesel Amatör Lig'de oynadığı 25 maçta 20 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 64 puan topladı ve şampiyon oldu. Yeşil beyazlılar, ligin son haftası deplasmanda Kumluca Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

BİNLERCE TARAFTAR MUĞLASPOR İÇİN STATTA YERİNİ ALDI

Muğlaspor'un şampiyonluk maçı için hazırlıklar bir hafta önceden başladı. Basın açıklamaları ve sosyal medya paylaşımları ile halk maça davet edildi. Muğla halkı da Muğlaspor'u şampiyonluk yolunda yalnız bırakmadı. Denizli Sarayköyspor maçında binlerce taraftar statta erken saatlerden itibaren yerini aldı. Kapalı tribünlerin yanı sıra açık tribün de doldu taştı. Maçın ardından kutlama programı başladı. Gazetemiz baskıya verildiği saatlerde kutlamalar devam ediyordu.

DİĞER HABERLER