Muğlaspor, şampiyonluk kutlamasında fotoğraf çektirenlerden destek göremiyor

Bu sezon, şu ana kadar cebinden 30 milyon lira para harcayan Muğlaspor Yönetimi, geçen sene şampiyonluk kutlamasına katılan siyasiler, yetkililer ve iş insanlarından destek göremiyor. Muğlaspor'da Atatürk Stadyumu'nun yıkılması ile başlayan sorunlar, tesisin taşınması, forma sponsoru, saha reklamı bulunamaması ile devam ediyor. Muğlaspor'da şuan stat yok, tesis yok, sponsor yok ve destek yok.

3. Lig'e yükselen, ilk hafta Amasya deplasmanından 3 puanla dönen Muğlaspor, iktidarın, devletin ve yerel yönetimlerin verdiği sözleri yerine getirmesini bekliyor.  2'nci Lig'e çıkma hedefi doğrultusunda güçlü bir kadro kuran kulüp, şuan forma göğüs, sırt ve şort sponsoru ile saha reklamı bulamıyor. Büyükşehirin kulübe verdiği desteğe ilave olarak kulüp, sponsor sorununu çözmek için de Ahmet Aras'tan destek bekliyor.

Ak Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından stadyumla ilgili yapılan açıklamalar ve vaatler yerine getirilmiyor. Bir ay önce Muğlaspor'un en fazla iki maç başka şehirde iç saha maçını oynayacağı açıklanmış, 6 bin kişilik stadyumun 3 bin kişilik kısmının iki haftadan sonra hazır hale getirileceği söylenmişti. Fakat stadyumla ilgili projenin dahi henüz tamamlanmadığı öğrenildi.

YEŞİLYURT'TAN TRİBÜN ALINIP YERLEŞTİRİLDİ

Muğlaspor Kulübü Yönetimi, iç saha maçlarını Denizli'de oynamamak için Valilikten olur alıp, TFF'nin talebi doğrultusunda Menteşe İlçesi Yeşilyurt'taki kullanılmayan tribünü alarak stadyuma yerleştirdi. Sahanın etrafı kapatıldı. TFF'nin istediği koşullar yerine getirildi. Ardından TFF yetkilisi sahada inceleme yaptı. Maçların oynanması için TFF uygunluk verdi. Şuan kulübün, güvenlik sertifikası için Muğla'daki devlet kurumlarının olurunu beklediği öğrenildi.

Altar Zeyhan

DİĞER HABERLER