Muğlaspor'un final maçı için büyük seferberlik: 100 otobüs kalkacak

Muğlaspor, 2. Lig Play-Off Finali öncesi seferberlik başlattı. Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, 10 Mayıs'ta Bursa'da oynanacak final için şehirden 100 otobüs kaldırılacağını açıkladı. 2. Lig Play-Off Finali kapsamında Elazığspor ile karşılaşacak olan Muğlaspor için Kıyanç, "Şehir Bursa'ya akmalı" diyerek birlik çağrısı yaptı. Finalin sadece bir maç olmadığını vurgulayan Kıyanç, Muğla'nın tüm ilçelerinden yoğun katılım beklediklerini belirtti. Kulüp yönetimi, şehirdeki tüm kesimlere çağrıda bulunarak final maçında Muğlaspor'a tam destek verilmesini istedi.

Haber Merkezi

Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, Elazığspor ile oynanacak Play-Off finali öncesinde düzenlediği basın toplantısında taraftara ve şehre birlik çağrısı yaptı. Kıyanç, 10 Mayıs'ta oynanacak kritik karşılaşma için Muğla'dan 100 otobüs kaldırılacağını açıkladı.

Kulüp yönetiminin de katıldığı toplantıda konuşan Kıyanç, son iç saha maçında oluşan atmosferin Muğlaspor adına tarihi bir birliktelik olduğunu belirterek, ilçelerden gelen taraftarların büyük bir kenetlenme örneği sergilediğini söyledi. Bu birlikteliğin devam etmesi halinde büyük başarıların kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

Final maçına inandıklarını vurgulayan Kıyanç, Elazığspor'un favori gösterilmesine rağmen sahada belirleyici olanın inanç ve mücadele olduğunu dile getirdi.

Taraftar organizasyonuna özel önem verdiklerini belirten Kıyanç, Muğla'dan yaklaşık 100 otobüsün Bursa'ya hareket edeceğini, ilçelerden yoğun katılım beklendiğini açıkladı. Kendi imkânlarıyla gidecek taraftarlarla birlikte tribünlerde güçlü bir Muğlaspor desteği oluşturulacağını ifade etti.

Kıyanç ayrıca, şehirdeki meslek gruplarına da çağrıda bulunarak doktorlardan avukatlara, mühendislerden gazetecilere kadar herkesin organize şekilde maça gitmesini önerdi. Bu birlikteliğin Muğla adına önemli bir dayanışma örneği olacağını söyledi.

Final karşılaşmasına ilişkin bilet ve tribün düzenlemelerinin federasyon tarafından belirlendiğini aktaran Kıyanç, stat kapasitesinin eşit şekilde paylaştırılmasının beklendiğini ifade etti. Taraftara daha makul şartlar sağlanması için girişimlerde bulunduklarını da belirtti.

Kıyanç, açıklamasında ayrıca teknik direktör Besim Durmuş ve ekibine de teşekkür ederek, Muğlaspor'un Play-Off'a kalmasında büyük emekleri olduğunu vurguladı. Toplantının sonunda Kıyanç, "10 Mayıs'ta bu şehir Bursa'ya akmalı" diyerek tüm Muğlalıları tarihi finale davet etti.

 

 

DİĞER HABERLER