MUTSO Meclisi'nden Acarlar'a plaket

 

MUTSO Meclisinin 27 Ağustos Salı günü gerçekleştirilen 2022-2026 dönemi 24'üncü aylık olağan toplantısında Fortune Türkiye Dergisi'nin her yıl gerçekleştirdiği "Türkiye'nin En Büyük 500 Şirketleri" sıralamasında yer alan Oda Meclis üyesi Acarlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mevlut Acar'a plaket verildi.

Oda Meclis üyesi Acarlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mevlut Acar Fortune Türkiye Dergisi "Türkiye'nin En Büyük 500 Şirketleri" arasında yer alması sebebiyle MUTSO Meclisi adına hazırlanan plaketi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın elinden aldı.

Plaket takdimi sırasında kürsüden MUTSO meclisine hitabedan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Muğla ekonomisine kazandırmış olduğu değerli katkılardan dolayı Acar'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Daha söz alan ve MUTSO Meclisine teşekkür eden Mevlüt Acar ise "öncelikle bu plaketi Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras'ın elinden almaktan dolayı son derece mutluyum. Çok teşekkür ediyorum başkanıma. Meclis Başkanım, oda başkanım ve tüm arkadaşlarımın huzurunda böyle bir plaket almak bizi onurlandırdı. Bu plaketi almak önce birlikte çalıştığımız ailem, kardeşlerim, çalışanlarım, ilimizdeki müşterilerimiz ve tüm vatandaşlarımızın katkılarıyla oldu. Ben bu ödüle onlarla birlikte nail oldum. Bu plaketi sadece ben kendim almadım, tüm beni destekleyenlerle birlikte bu plakete sahip oldum. Hepinize çok teşekkür ediyorum ve tüm arkadaşlarımın da yaptıkları başarıları işlerden dolayı plaketler kazanmalarını diliyorum" dedi. Haber Merkezi

 

DİĞER HABERLER