Okul sporlarında Taekwondo şampiyonları belli oldu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen 2021- 2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları müsabakaları büyük ilgiyle devam ediyor.

Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler İl Birinciliği müsabakaları Kızlar ve Erkekler olmak üzere toplam 45 sporcunun katılımıyla Atatürk Spor Salonunda gerçekleşti.

Basketboldan sonra bu sefer madalya heyecanı Taekwondo sporcuları için yaşandı. Toplam 45 sporcunun kıyasıya verdiği mücadele sonucunda kazanan sporcular Muğla'yı bölge müsabakalarında temsil edecek. Atatürk Spor Salonunda yapılan karşılaşmalara ailelerin yanı sıra öğretmenler ve antrenörlerin de yoğun ilgisi oldu.

Katılan tüm sporcuları tebrik eden Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman okul sporlarının heyecanına ortak olmak bizleri çok mutlu ediyor. Yapılan her spor branşına olan ilgi, katılım ve ailelerin desteği bizleri gururlandırıyor. Dereceye girerek ilimizi bölge müsabakalarında temsil edecek sporcularımıza da şimdiden başarılar diliyorum dedi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcuların madalyaları Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve Taekwondo Muğla İl Temsilcisi Uğur Göktaş tarafından takdim edildi.

Taekwondo sporunun son olimpiyatlardaki başarısının okul sporlarında da yansıması olduğunu dile getiren Taekwondo Muğla İl Temsilcisi Uğur Göktaş sporculardaki bu heyecan geleceğe dair umutlarımızı arttırıyor dedi.

Okul sporları bu hafta Futbol, Voleybol ve Badminton müsabakaları ile devam ediyor.

Haber Merkezi

 

DİĞER HABERLER