Osman Gürün'den Başkan Karaca'ya tebrik ziyareti

Osman Gürün'den Başkan Karaca'ya tebrik ziyareti

Muğla Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye Belediyesi'ni ziyaret ederek, ikinci kez belediye başkanı seçilen Alim Karaca'yı tebrik etti.

Haber Merkezi

Muğla'da 25 yıl belediye başkanlığı yapan Dr. Osman Gürün, Başkan Alim Karaca tarafından çiçeklerle karşılandı. Belediye personelini selamlayarak belediyeye giren Gürün, Fethiye Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Alim Karaca'yı tebrik etti. Başkan  Karaca şimdiye kadar yaptığı önemli hizmetlerden dolayı teşekkür beratını Dr. Osman Gürün'e teslim etti. Teşekkür plaketinde; "Muğla'nın her köşesine 25 yıldır yapmış olduğunuz hizmetler, çevremizi ve doğamızı korumak için göstermiş olduğunuz gayretler, şehrimize kazandırdığınız ölümsüz eserler için Fethiye halkı adına en derin teşekkürlerimi sunarım" ifadelerine yer verildi.

Dr. Osman Gürün'ü sadece bir belediye başkanı olarak değil, bir ağabeyi olarak gördüğünü belirten Başkan Karaca, "Kendisine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ben de Muğla'mıza, Fethiye'mize yaptığı çalışmalar için şükranlarımı sunuyorum. Kendisiyle birlikte yol yürümekten onur duyuyorum. Ziyaretleriyle bizleri çok mutlu etti" dedi.

DİĞER HABERLER