Marmaris’te denizde erkek cesedi bulundu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 20 Temmuz günü sabah saatlerinde denizde bir erkek cesedi bulundu. Halk Plajı’nda deniz yüzeyinde hareketsiz halde bir kişiyi gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Sahil Güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Marmaris Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından saat 06.25 sıralarında denizden çıkarılan yaklaşık 35-40 yaşlarındaki erkek şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Kimliği henüz tespit edilemeyen kişinin ölümüne ilişkin Cumhuriyet savcısının talimatıyla olay yerinde inceleme yapıldı.

İlk değerlendirmelere göre şahsın yüzmek için girdiği denizde boğularak yaşamını yitirmiş olabileceği üzerinde duruluyor. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla cenaze, otopsi için Marmaris Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA

 

DİĞER HABERLER