Muğla’nın Menteşe ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla “Kahramanlarla Kardeşlik Yolunda” yürüyüşü düzenlendi. Gaziler, öğrenciler, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların katıldığı yürüyüşte Türk bayraklarıyla renkli görüntüler oluştu.
Muğla Olgunlaşma Enstitüsü önünden başlayan yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam etti. Yürüyüşe Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Menteşe Kaymakamı Ali Edip Budan ve Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Aras’ın yanı sıra gaziler, öğrenciler, kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.
MTK Koleji Bandosu’nun da eşlik ettiği yürüyüşte katılımcılar ellerinde Türk bayraklarıyla cadde boyunca yürüdü. Cumhuriyet Meydanı’ndaki programda şiir okunmasının ardından yürüyüş sona erdi. Program kapsamında Kurşunlu Meydanı’nda Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirildi.
Haber Merkezi