Bodrum FK, İstanbulspor maçıyla yeni bir seri başlatmak istiyor

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig'in 13. haftasında 7 Kasım Cuma günü saat 17.00'de İstanbulspor'u ağırlayacak. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri'nde Teknik Direktör Burhan Eşer yönetiminde hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, taraftar desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Teknik direktör Burhan Eşer, Boluspor deplasmanında alınan mağlubiyeti geride bırakmak istediklerini belirterek, "Kupada tur atlamamız önemliydi. Boluspor maçı bizim açımızdan talihsiz geçti. Erken kırmızı kart ve beklenmedik bir duran toptan gol yedik. Bazı şanslarımız oldu, attığımız 2 gol ise ofsayt ve el nedeniyle iptal oldu. Lig uzun bir maraton, önemli olan hatalardan ders çıkarabilmek. Cuma günü İstanbulspor maçı bizim için telafi fırsatı. Taraftarımızın desteğiyle yeni bir serinin başlangıcını yapmak istiyoruz" dedi.

Takımın yüksek motivasyonu da dikkat çekiyor. Futbolculardan Gökdeniz Bayrakdar, sakatlık sürecinin iyi geçtiğini belirterek, "2,5 aydır sakatlığım var. Milli araya kadar hazır olup iyi giden takıma destek vermek istiyorum. Takım iyi gidiyor ve biz de aynı şekilde devam etmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bodrum FK, İstanbulspor karşısında hem taraftarını sevindirmek hem de ligde moral kazanmak için sahaya güçlü bir kadroyla çıkmayı planlıyor.

Haber Merkezi

 

DİĞER HABERLER