Kapı kilitlerini kırarak hırsızlık yapan şüpheli ve arkadaşı yakalandı

Menteşe'de iki gün önce akşam saatlerinde evine gelen C.C. isimli vatandaş, kapı kilidinin göbeğinin bulunmadığını fark etti. Evde yaptığı kontrollerde yaklaşık 50 bin TL değerinde ziynet eşyası ve parasının çalındığını fark ederek ihbarda bulundu.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri tarafından Muğla, Denizli ve Antalya illerinden kapı kilitlerinin göbeğini patlatarak çok sayıda hırsızlıktan araması bulunan M.A. ve arkadaşı Ç.G.İ. yakalandı.

Şahısların yapılan araç aramasında C.C'ye isimli vatandaşa ait altın kolye, altın küpe ve altın yüzük ele geçirildi. Denizli ilinde de gerçekleşen 2 adet kapı göbeğini kırmak suretiyle hırsızlık şüphelilerinin faillerinin de bu şahıslar olduğu belirlenirken, araç aramasında zula tabir edilen yerlerde Denizli ilinden çalınan 40 bin TL nakit para, çok sayıda ziynet eşyası ele geçirildi.

Şüpheli M.A'nın Antalya ilinden 4 adet evden hırsızlık dosyasından firarda olduğu öğrenilirken, Antalya'dan çaldığı altın kolye de üst aramasında ele geçirildi. Araçta yapılan aramada ayrıca kapı kilitlerinin patlatılmasında kullanılan malzemelerin bulunduğu öğrenildi. Yakalanan 2 şüpheli Muğla Adliyesine sevk edildi.

Altar Zeyhan

 

 

DİĞER HABERLER