Afyonkarahisar'da 2025 LGS sınavında tam puan alarak büyük bir başarıya imza atan öğrenciler, Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen özel bir programla Marmaris'te tatille ödüllendirildi.
Marmaris Kaymakamlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyon kapsamında, şampiyon öğrenciler Gökova Yelken Kulübü'nde konakladı. Program boyunca tekne turları, doğa yürüyüşleri ve kültürel gezilerle dolu dolu bir deneyim yaşayan gençler, Marmaris'in eşsiz koylarını, tarihini ve masmavi denizini keşfetme fırsatı buldu.
Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, "Başarılarıyla Afyonkarahisar'ı gururlandıran öğrencilerimizi ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Eğitim hayatlarında daima başarılı olmalarını diliyorum" sözleriyle gençlere destek verdi.
İHA