Yücelen Hastanesi'nde üçüncü genel cerrahi uzmanı, hasta kabulüne başladı

Muğla Yücelen Hastanesi Başhekimi Dr. V. Sumur Gazezoğlu, bir süre önce Yücelen'e üçüncü genel cerrahi uzmanı olarak atanan Op. Dr. Erdem Sarı'nın hasta kabulüne başladığını açıkladı.

Gazezoğlu, "Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Her zaman için Yücelen Hastaneler Grubu olarak bölge halkına ve ülkemize gelen yabancı hastalara daha geniş bir yelpazede tedavi imkanı sunmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

ERCP, Mide Balonu, Tiroid Cerrahisi, Hemoroid Cerrahi, Kapalı Fıtık ve Meme Cerrahisi alanında uzmanlığı olan Op. Dr. Erdem Sarı'nın özgeçmişi şu şekilde:

1983'de Karabük'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Muğla'da tamamladı. Lise eğitimini İzmir'de tamamladı. 2001 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde başladığı Tıp eğitimini tamamlayarak 2008 yılında mezun oldu. 2008 yılında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesin'de başladığı uzmanlık eğitimini 2013 yılında tamamladı. Uzmanlık eğitimi sonrasında Türk Cerrahi Derneği'nin Türkiye geneli sınavında Türkiye birincisi oldu. İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir yıl uzman olarak çalıştı. 2014 yılında Devlet hizmet yükümlülüğü kurası ile Bingöl Devlet hastanesi'nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalıştı. 2015-2017 yılları arasında Bigadiç Devlet Hastanesi'nde, 2017-2021 arasında Bandırma Devlet Hastanesinde genel cerrahi uzmanı olarak görev yaptı.

2021 yılında yeni kurulan Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi anabilim dalında öğretim üyesi (yardımcı doçent) olarak çalıştı. Bandırma'da ilk kez obezite ameliyatlarını başlattı. 2022 yılında tıp fakültesindeki görevinden istifa ederek özel sektöre geçti. 2022-2024 arasında Bursa ve Sakarya'daki özel hastanelerde çalıştıktan sonra 2024 yılında memleketi Muğla'ya kalıcı olarak dönerek önce Özel Yücelen Marmaris Hastanesi'nde sonra Muğla Yücelen Hastanesinde görev yapmaya başladı."

 

DİĞER HABERLER